Jak má „vypadat“ hodinová manželka

30.8.2013

Slovo „vypadat“ zde nemá pouze vizuální smysl. Jde o celkový profil člověka. Jaké by měla mít hodinová manželka charakterové a osobnostní předpoklady a vlastnosti? Jak by měla mít stanoveny hodnoty, jak by měla vystupovat, jak by měla vypadat.

Tak jako v každé oblasti je hlavní jedna věc: Jaký je to člověk. Tento fakt je zcela zásadní jak pro klienta, tak pro zaměstnavatele. Ale pojďme si to projít detailněji.
Zodpovědnost - je zde asi vůbec nejdůležitější. Přijít vždy, přijít včas, chovat se slušně, vypadat k světu, pokud možno vonět a klientovi udělat, co mu vidí na očích (z oblasti úklidu pochopitelně).
Svědomitost - o jejím významu také není pochyb. Kvalita úklidu za pokud možno co nejkratší dobu je rozhodující.
Komunikativnost - už není tak zásadní. Tichá slečna, která vše bezchybně a perfektně uklidí je vlastně ideální. Na druhou stranu je velmi důležité, na všem se přesně domluvit, protože ne každý si úklid představuje stejně.
Rychlost a vitalita je vždy plusem, ale jedině pokud ji člověk nedostal do vínku na úkor svědomitosti, zde nemůžeme potřebovat.
Vzhled zpravidla nerozhoduje. Co víc, někdy může být i na škodu a přinést zbytečné problémy. Ale kdo z mužů by se raději nedíval na pěknou mladou slečnu? Každý podle svého gusta.
My, projekt Hodinové manželky se snažíme kombinovat všechny zmíněné vlastnosti a hledat lidi, kteří jsou v tomto smyslu opravdovým ideálem. Díky tomu se rozrůstáme a otevíráme nové pobočky a můžeme se chlubit stále se rozšiřující řadou spokojených klientů.