Hodinová manželka – zbytečný luxus nebo dobrá služba?

22.8.2013

Nejprve si vysvětleme samotný pojem „hodinové manželky“, protože, co si budeme povídat, mnozí z nás pod daným výrazem očekávají erotickou službu. A pokud ji budou hledat na internetu, tak budou rozhodně úspěšní.

Pointa tohoto výrazu v pravém slova smyslu je však odlišná. Pomáhá k tomu již zcela zavedený pojem „hodinový manžel“. Zde je to jednoduché. Kdo nemá manžela, který by měl posekat trávu či opravit baterii v koupelně nebo má manžela, který tyto povinnosti nechce nebo neumí plnit, ten si ho zkrátka zavolá. U hodinové manželky je to obdobné, jenže tato služba se stává v dnešní uspěchané době výrazně smysluplnější a oblíbenější.
Jste matkou od rodiny, jejíž manžel se věnuje své práci naplno a rodinu tak v klidu uživí? Jste otrokyní vysavače a pračky, ač máte dostatek vzdělání a sebevědomí k tomu, abyste se také naplno věnovala svému projektu? Pak nemáte co řešit.
Jste podnikatel bez rodiny s velkým bytem či domem, který nemá kdo uklízet? Nebaví Vás to? Pak už službu asi využíváte ne?
Jste pár v letech, nějakou tu korunu navíc máte a úklid domu Vás zcela vysiluje? Na co čekáte?
Podobných variant je mnoho. Zkrátka nemá smysl dělat z donucení něco, co můžou udělat hodinové manželky profesionálním způsobem.
Je zde však několik věcí ke zvážení:
Vyděláte víc, než se zaplatí hodinové manželce? Věřte, že zpravidla ano. Představa nesmyslných částek je dávno rozemleta konkurenčním prostředím v oblasti úklidu. Jako bonus navíc dostáváte skvělý pocit seberealizace v práci, kterou na rozdíl od úklidu dělat chcete.
Jste ochotni pustit cizího člověka do vlastního domova a lze mu věřit? Zde je třeba být opatrný a hledat firmy pojištěné a zavedené, pak by neměl nastat problém.
Udělají úklid stejně dobře, jako Vy? Zde je to opět o hledání. Když zvolíte dobře, tak ho udělají výrazně lépe.
Pokud Vám všude vyšlo ano, tak buď začněte vlastní složitou cestou hledat vhodnou adeptku, nebo nás kontaktujte ve formuláři níže a nechte se od nás „osvobodit“.